Kaktüskent Tesıslerı
- Firma No
- E22DC08CA7C4321
- İl
- Adana
- İlçe
- Çukurova
- Sektör
- Tenis Kortu
- Adres
- Güzelyalı, Polis Evi Kavşağı, 81075. Sk., 01170 Çukurova/Adana
- Telefon
- 3222347070
- Görüntülenme
- 10
- Yorum Sayısı
- 0
- Navigasyon
- Yol Tarifi
Web sitemizde bulunan diğer işletmeler yada Tenis Kortu kategorisinde faaliyet gösteren Kaktüskent Tesıslerı ile ilgili verilerin tamamı Google My Business içinde yer alan verilerdir. İhtiyacınız olan kuruluşa ulaşın diye sizlerleyiz. Sayfada bulunan işletme ile aranızda oluşacak bütün ticari faaliyetler için bu web sitesi garanti ve güvence vermez. Web sayfamızda bulunmakta olan firma bilgilerinde yanlışlıklar olabilir.
Web sayfamızda bulunmakta olan datalarda yanlışlıklar olabilir. Kaktüskent Tesıslerı ile bu internet sitesi arasında herhangi bir işbirliği ve reklam yapılmamıştır. Şirket ile ilgili elde edilen bilgileri okuyucularımız için bir araya getirdik. Bu site sadece bilgi edinme amacı ile oluşturulmaktadır.
Bu internet sitesi sadece bilgi almak amacı ile hazırlanmaktadır. İnternet sitesinde Tenis Kortu alanında hizmet veren ve Adana ilinin Çukurova bölgesinde işlemlerini sürdüren Kaktüskent Tesıslerı ile alakadar bilgiler listelenmektedir. Bu sebeple kendinizi veya firmanızı garanti altına almak için iyi bir şekilde araştırma yapınız.
Daha önce hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!
- Bu sayfada bulunan firmanın yetkilisi veya sahibi olabilirsiniz.
- Sayfadaki bilgilerin yanlış olduğunu düşünüyorsanız. Lütfen düzenleme talebi oluşturun.
- Aşırı yoğunluk nedeniyle düzenlemelerde gecikmeler olabilir.
- Sayfadaki firma bilgilerinin kaldırılmasını talep edebilirsiniz.
- Firma kapatılmış olabilir yada bu sayfada listelenmesini istemiyor olabilirsiniz.
- Bu sebeple iptal talebi açabilirsiniz.
- Gerekli kontroller yapıldıktan sonra sizinle iletişime geçilecektir.
- Web sitemizde bulunan firma bilgilerinde hatalar olabilir.
- Firma ile hiçbir bağlantımız yoktur.
- Bu sayfa sadece bilgi amaçlıdır.
- Firmanın gerçek bilgilerini diğer kaynaklardan teyit ediniz.