Kadastro Müdürlüğü
- Firma No
- AAD3A4264C5F1E0
- İl
- Tokat
- İlçe
- Erbaa
- Sektör
- Diğer
- Adres
- Fevzi Paşa, Hükümet Cd. No:139, 60500 Erbaa/Tokat
- Telefon
- 3567151645
- Web Site
- tkgm.gov.tr
- Görüntülenme
- 4
- Yorum Sayısı
- 0
- Navigasyon
- Yol Tarifi
Bu internet sayfası sadece bilgi amacı ile hazırlanmıştır. Kadastro Müdürlüğü ilgili merak edilen bilgileri sayfamızı ziyaret edenler için sayfalarımızda paylaştık. İhtiyacınız olan firmaya ulaşın diye sizlerleyiz. Adı geçen kuruluş ile aranızda gerçekleşecek herhangi bir ticari olaylar için web sayfamız güvence sağlamaz.
Sayfada bulunan işletme ile aranızda gerçekleşecek bütün ticari işlemlerde web sitemiz güvence ve garanti sağlamaz. Web sitesinde Diğer alanında hizmet sağlayan ve Tokat ilinin Erbaa bölgesinde hizmetlerini sürdürmekte olan Kadastro Müdürlüğü ile alakalı veriler listelenir. Bu sebepten ötürü kendinizi güvence altına almak için iyice araştırınız. Kadastro Müdürlüğü ile bu internet sitesi arasında işbirliği ve reklam yoktur.
Kadastro Müdürlüğü ile bizler arasında herhangi bir ticari birliktelik yapılmamıştır. İnternet sitemizde bulunan diğer işletmeler veya Diğer kategorisinde yer alan Kadastro Müdürlüğü ile alakalı verilerin tümü Google İşletme platformunda içinde yer alan verilerdir. İnternet sitemizde bulunmakta olan verilerde hatalar olabilir.
Daha önce hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!
- Bu sayfada bulunan firmanın yetkilisi veya sahibi olabilirsiniz.
- Sayfadaki bilgilerin yanlış olduğunu düşünüyorsanız. Lütfen düzenleme talebi oluşturun.
- Aşırı yoğunluk nedeniyle düzenlemelerde gecikmeler olabilir.
- Sayfadaki firma bilgilerinin kaldırılmasını talep edebilirsiniz.
- Firma kapatılmış olabilir yada bu sayfada listelenmesini istemiyor olabilirsiniz.
- Bu sebeple iptal talebi açabilirsiniz.
- Gerekli kontroller yapıldıktan sonra sizinle iletişime geçilecektir.
- Web sitemizde bulunan firma bilgilerinde hatalar olabilir.
- Firma ile hiçbir bağlantımız yoktur.
- Bu sayfa sadece bilgi amaçlıdır.
- Firmanın gerçek bilgilerini diğer kaynaklardan teyit ediniz.