Fevzi Çakmak İlkokulu
- Firma No
- 0AE7DC5A27FCFEC
- İl
- Diyarbakır
- İlçe
- Silvan
- Sektör
- Okul
- Adres
- Tekel Mh. Milli Egemenlik Cd. Pk:21640
- Telefon
- 904127115130
- Görüntülenme
- 1
- Yorum Sayısı
- 0
- Navigasyon
- Yol Tarifi
Bu internet sayfası sadece bilgi almak amacı ile hazırlanmıştır. Adı geçen firma ile meydana gelecek bütün ticari olaylarda bu sayfa garanti ve güvence sağlamaz. Fevzi Çakmak İlkokulu ve web sitemiz arasında hiçbir ticari ilişki yapılmamıştır. Burada bulunan diğer işletmeler ve Okul kategorisinde yer alan Fevzi Çakmak İlkokulu ile alakalı verilerin tümü Google İşletme platformunda üzerinde bulunan bilgilerdir.
Bu internet sitesinde bulunan diğer işletmeler ve Okul kategorisinde bulunan Fevzi Çakmak İlkokulu ile ilgili bilgilerin tamamı Google My Business üzerinde yer alan datalardır. Bu yüzden kendinizi güvence altına almak için iyi bir şekilde araştırma yapınız. Bu sayfada bulunmakta olan datalarda hatalar olabilmektedir. Bulak istediğiniz firmaya ulaşın diye yanınızdayız.
Bulak istediğiniz kuruluşa ulaşın diye yanınızdayız. Bu internet sitesinde Okul sektöründe işlem yapmakta olan ve Diyarbakır ilinin Silvan ilçesinde işlemlerini sürdürmekte olan Fevzi Çakmak İlkokulu hakkında bilgiler sunuluyor. Şirket ile ilgili aranılan bilgileri okuyucularımız için burada paylaştık.
Daha önce hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!
- Bu sayfada bulunan firmanın yetkilisi veya sahibi olabilirsiniz.
- Sayfadaki bilgilerin yanlış olduğunu düşünüyorsanız. Lütfen düzenleme talebi oluşturun.
- Aşırı yoğunluk nedeniyle düzenlemelerde gecikmeler olabilir.
- Sayfadaki firma bilgilerinin kaldırılmasını talep edebilirsiniz.
- Firma kapatılmış olabilir yada bu sayfada listelenmesini istemiyor olabilirsiniz.
- Bu sebeple iptal talebi açabilirsiniz.
- Gerekli kontroller yapıldıktan sonra sizinle iletişime geçilecektir.
- Web sitemizde bulunan firma bilgilerinde hatalar olabilir.
- Firma ile hiçbir bağlantımız yoktur.
- Bu sayfa sadece bilgi amaçlıdır.
- Firmanın gerçek bilgilerini diğer kaynaklardan teyit ediniz.